כמו בכל שבוע, ד"ר מאיה רוזמן הביאה את המתכון השבועי, והפעם: טורטייה חלבון טבעונית מעדשים כתומות, מתכון של אולגה מקורס הדיאטה שלה בפייסבוק.
אופן ההכנה: משרים 125 גרם עדשים כתומות יבשות במים במשך הלילה. לאחר מכן, מסננים, מוסיפים כוס וחצי מים, כף שמן זית, מלח, שום, שמיר, ועוד תבלינים שרוצים. טוחנים הכול בבלנדר ומעבירים עם מצקת קטנה למחבת חמה עם ספריי שמן.
בסוף יוצאות 9 טורטיות עם 50 קלוריות ליחידה, 3 גרם חלבון איכותי ליחידה. מי שרוצה, יכול למרוח גבינה 5% מכל סוג, או מטבוחה, או כל ממרח שרוצים, להוסיף ירקות ולחגוג עם 4-3 טורטיות כאלו לארוחת ערב דיאטטית.