ד"ר מאיה רוזמן

לחם חלבון בדקת הכנה

רגע לפני כניסת שבת • ד"ר מאיה רוזמן עם מתכון מושלם ומהיר הכנה שניסתה בעצמה • אתם רושמים? • מתכון לשבת


השבת כבר כאן: ופעם בפינת המתכון, ד"ר מאיה רוזמן הגיעה עם מתכון שניסתה ולא הצליחה לשמור אותו לעצמה. 

לחם חלבון מפשתן טחינה בדקת הכנה:

מערבבים:

4 כפות טחינה גולמית מלאה

4 כפות פשתן טחון

4 ביצים

1 שקית אבקת אפיה

חצי כפית מלח

2-4 שקיות סוכרלוז (לפי הטעם)

בתבנית אינגליש, אופים כחצי שעה ב 170 מעלות

13 פרוסות עבות כ- 100 קלוריות לפרוסה, אפשר לחתוך ל 20 דקות ואז זה 66 קלוריות לפרוסה.

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
11/11/2022

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


צילום: ד"ר מאיה רוזמן
Paris