האם בקרוב כולנו נאכל בשר מתורבת שיוצר במעבדות? בימים אלה אישר מנהל התרופות והמזון בארה"ב שימוש בבשר מתורבת וטען כי הוא בטוח למאכל. כיצד העתיד שלנו יראה בצריכת בשר והאם זו בשורה לשינוי גלובלי שיגיע עד לצלחת שלנו.
ליאת רון שוחחה עם גיא נבו מיכרובסקי, מנכ"ל חברת פרופיוז, המאיצה בשר מתורבת ועובדת עם החברות המובילות בתחום, "בשר מתורבת זה אומר שהוא מורכב מתרבית, זו שיטה חדשה שאנחנו מגדלים בשר במפעל ולא דרך גידול חיות. בשר מתורבת הוא בעצם צורה חדשה שאנחנו חייבים לפתח כדי שיהיה לנו מספיק בשר בעולם, אם נמשיך לייצר בשר כמו שאנחנו עושים היום, פשוט לא ישאר בשר".