המאזינה סיפרה כי היא מייבשת ומקפיאה ירקות וכך היא משמרת אותם ותהתה האם הערך התזונתי נשמר בכל הירקות • כיצד ד"ר מאיה רוזמן השיבה?
"אני קונה בדרך כלל את כל הירקות שאפשר, מכל המינים והסוגים. אני קוצצת, מייבשת ושמה בהקפאה. תרד אני עושה בפעם הראשונה היום", שיתפה המאזינה את ד"ר רוזמן, שסיפרה כי "מחותנת שלי עושה את כל השמיר, פטרוזיליה, קוצצת, מייבשת טוב, שמה בפריזר, כל פעם מוציאה קצת וזה נשמר מעולה. מבחינת ערך תזונתי זה אותו דבר, הקפאה שומרת על הרוב. לגבי תרד, קשה לי לדמיין שזה ייצא טוב אחרי הקפאה אבל את יכולה לנסות".
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
25/11/2022
פירות וירקות  | צילום אילוסטרציה: Ingram Image