ד"ר מאיה רוזמן השיבה לשאלה ששאלה אותה מאזינה ברשת החברתית, והסבירה על ההבדל בין שקדים ואגוזים טריים לעומת כאלו קלויים.
תחילה, התייחסה השדרנית לכמות הקלוריות: "את יכולה פשוט לבדוק אותי ולראות שבפיצוחים קלויים ולא קלויים, שרשום עליהם מספר הקלוריות, את יכולה לראות שרשום שכמות הקלוריות היא אותו הדבר".
באשר לערך התזונתי, אמרה: "אני לא עשיתי אף פעם בבית שקדים ואגוזים קלויים אבל כן הסתכלתי על מתכונים של אנשים ומסתבר שמדובר בקלייה בטמפרטורה נמוכה, כל המינרלים נשארים תמיד אבל ב־180 מעלות גם הויטמינים נשארים במלואם, אין כמעט הבדל תזונתי".