ד"ר מאיה רוזמן

שקדים ואגוזים טריים לעומת קלויים

ד"ר מאיה רוזמן הסבירה למאזינה ששאלה דרך הרשת החברתית, האם קיים הבדל בערך התזונתי של פיצוחים טריים לעומת אלו הקלויים • האזינו לתשובה המפתיעה


ד"ר מאיה רוזמן השיבה לשאלה ששאלה אותה מאזינה ברשת החברתית, והסבירה על ההבדל בין שקדים ואגוזים טריים לעומת כאלו קלויים. 

תחילה, התייחסה השדרנית לכמות הקלוריות: "את יכולה פשוט לבדוק אותי ולראות שבפיצוחים קלויים ולא קלויים, שרשום עליהם מספר הקלוריות, את יכולה לראות שרשום שכמות הקלוריות היא אותו הדבר". 

באשר לערך התזונתי, אמרה: "אני לא עשיתי אף פעם בבית שקדים ואגוזים קלויים אבל כן הסתכלתי על מתכונים של אנשים ומסתבר שמדובר בקלייה בטמפרטורה נמוכה, כל המינרלים נשארים תמיד אבל ב־180 מעלות גם הויטמינים נשארים במלואם, אין כמעט הבדל תזונתי". 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
20/01/2023

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


צילום אילוסטרציה: Ingram Image
Paris