ד"ר מאיה רוזמן שבה עם המתכנון שישלים לכם את ארוחת השבת מבלי להעלות את צריכה הקלוריות, והפעם: חביבת ברוקולי.
"מילה שהמצאתי – שילוב של לביבה, וחביתה", הסבירה המומחית, וציינה: "מדובר בלביבה ענקית או חביתה במרקם לביבה, אפשר להשתמש בכל ירק, הפעם ניסיתי עם ברוקולי".
לקחת 100 גרם פירורי ברוקולי מהשקית הקפואה – שמתי 3-4 דקות במיקרו עד שייתרכך ויופשר.
לערבב עם ביצה.
30 גרם (2 כפות) בולגרית 5% למריחה או רכה מפוררת.
כף שטוחה מאוד שיבולת שועל גרוסה.
שום גבישי, תבלינים לפי הטעם.
מעבירים למחבת קטנה ובאש נמוכה נותנים להתגבש כמה דקות.
הופכים לצד שני לכמה דקות.
נהנים ממנת חלבון במקום ביצה בארוחת ערב / בוקר, 140 קלוריות סה"כ.