המאזין, בן 75, שיתף כי נוטל תרופה ללחץ דם וחשף: "אני לא נוגע במלח כמעט בכלל, השבוע הייתי קצת חזיר, אשתי אכלה דג מלוח, לקחתי שתיים-שלוש חתיכות ואכלתי. לא יכולתי לקום מהמיטה, סחרחורת מכל הכיוונים וקצת הקאתי. היו לי כמה מקרים כאלה ולא ייחסתי אותם לכלום, בגלל שהיה לי את זה ואני לא כל כך רגיל למלח, אולי זה בגלל זה".
"הרי, בחיים, אם לא נחטא קצת, איך נהנה?" אמר פרופ׳ קרסו בפתח השיחה, וטען כי הוא לא חושב שמה שהרגיש הוא בעקבות הדג המלוח: "הגוף הוא לא שעון שוויצרי ויש מנגונים, יש לך תפקודי כליות תקינים וכשהן מרגישות שיש יותר מדי מלח, הן מוציאות את זה. אם אכלת שתי חתיכות דג מלוח, לא על זה יקפוץ לך לחץ הדם, יכולות להיות סיבות אחרות".