השבוע השיקה חברת התעופה 'אל על' תפריט חדש, כולו ממוחו הקודח של השף המוערך אסף גרניט. אז מה מחכה לנו במטוסים על פי חזונו הקולינרי של גרניט?
בסיום התוכנית, שוחח עם גדעון אוקו וסיפר מעט על החוויה הטעימה בגובה אלפי רגל מעל פני הים: "כל המטוס מלא בתפריטים החדשים, עבר טוב. זה כמו ללמוד מקצוע אחר. אתה חושב שאתה יודע כמעט הכל על בישול, ואתה מגלה שיש תחום שלם שאתה צריך ללמוד".
בהמשך, הודה: "גיליתי שאפשר לעשות הרבה מאוד, התבלין הכי חשוב הוא אכפתיות".