מה מקור הקצף?

המאזינה תהתה מהו מקור הקצף שנובע מבישול קטניות • המגישה השיבה: "יש כל כך הרבה דברים מזיקים במזון, שלהתמקד בזה מרגיש לי מיותר"


המאזינה רצתה לשאול באשר לקצף שעולה מבישול קטניות. ד"ר מאיה רוזמן הבהירה כי "אני 36 שנים עובדת בתחום שלי ואני לא מוצאת מה הסיבה לקצף הזה. אם זה רעיל? לדעתי, יש כל כך הרבה דברים מזיקים במזון, שלהתמקד בזה מרגיש לי מיותר". 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
24/05/2024

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


ד"ר מאיה רוזמן
ד"ר מאיה רוזמן  |  צילום: 103fm
Paris