ד"ר מאיה רוזמן

קרקר צ'יה וגרעינים

מחפשים מתכון טעים וקליל לסוף השבוע? • ד"ר מאיה רוזמן שיתפה אותנו באופן ההכנה של קרקר טעים באופן מהיר ופשוט • מתכון לשבת


לכבוד סוף השבוע ד"ר מאיה רוזמן שיתפה אותנו במתכון מיוחד – קרקר צ'יה וגרעינים של שולי.

מרכיבים ואופן ההכנה: 

  • כוס זרעי צ'יה עם כוס מים רתוחים וכפית שטוחה של מלח - לערבב היטב.
  • מוסיפים כוס תערובת אגוזים טחונים שבורים דק מאוד וכוס גרעיני חמניה.
  • מערבבים שוב.
  • מעבירים לתבנית אפייה לתנור על נייר אפייה.
  • משטחים דק דק, אפשר להיעזר בספטולה.
  • אופים ב-200 מעלות במשך 20 דקות. 
  • מנמיכים ל-170 מעלות לעוד 20 דקות. 
  • שוברים ל-40 חתיכות שרוצים. 

50 קלוריות לקרקר אחד, עם המון אומגה 3, ברזל, סידן, מגנזיום, אבץ, וחלבונים איכותיים. מתאים גם לתפריטי חלבונים.

בתיאבון!

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
12/07/2024

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


מתכון
מתכון  |  צילום: 103fm
Paris