מחפשים מתכון טעים וקליל לסוף השבוע? • ד"ר מאיה רוזמן שיתפה אותנו באופן ההכנה של קרקר טעים באופן מהיר ופשוט • מתכון לשבת
לכבוד סוף השבוע ד"ר מאיה רוזמן שיתפה אותנו במתכון מיוחד – קרקר צ'יה וגרעינים של שולי.
מרכיבים ואופן ההכנה:
- כוס זרעי צ'יה עם כוס מים רתוחים וכפית שטוחה של מלח - לערבב היטב.
- מוסיפים כוס תערובת אגוזים טחונים שבורים דק מאוד וכוס גרעיני חמניה.
- מערבבים שוב.
- מעבירים לתבנית אפייה לתנור על נייר אפייה.
- משטחים דק דק, אפשר להיעזר בספטולה.
- אופים ב-200 מעלות במשך 20 דקות.
- מנמיכים ל-170 מעלות לעוד 20 דקות.
- שוברים ל-40 חתיכות שרוצים.
50 קלוריות לקרקר אחד, עם המון אומגה 3, ברזל, סידן, מגנזיום, אבץ, וחלבונים איכותיים. מתאים גם לתפריטי חלבונים.
בתיאבון!
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
12/07/2024
מתכון  | צילום: 103fm