סוף היום מוקדש, לרוב, לצפייה בדבר מה בטלוויזיה. ומיד עם פתיחת הטלוויזיה, באורח פלא, מגיע גם חשק בלתי נשלט לנשנש. איך נותנים דרור לרעב הרגעי מבלי לחרוג מכמות הקלוריות שהקצבנו לעצמנו במהלך היום? במסגרת פינת 'מנשנשים סדרתיים' סיפרה ד"ר מאיה רוזמן על הנשנוש הטעים - קצפיות.
"אחד הנשנושים הכי מדליקים שיש - קצת מאוד סוכר, חלבוני ביצה וממש מעט קלוריות. מהכמות הזאת יוצאות 30 קצפיות, כלומר זה פחות משתי קלוריות לאחת", תיארה. "מקציפים שני חלבונים, מוסיפים שקית סוכר וניל תוך כדי הקצפה, מוסיפים שקית ממתיק (אני הוספתי סוכרלוז אחד, אפשר לפי הטעם), מעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן ומזלפים על תבנית עם נייר אפייה. אופים בחום נמוך 100-90 מעלות כשעתיים", הסבירה.
בהמשך שוחחה עם מיכל קדוש ('מעריב' ו־103fm) ושמעה מהן הסדרות המומלצות בנטפליקס שאסור לכם לפספס.