צ'יפס הוא ללא ספק אחד המאכלים המהנים ביותר למאכל. אך לצד ההנאה הבלתי ניתנת לתיאור, מגיע הצ'יפס עם ערכים תזונתיים טובים הרבה פחות. אך מה אם נאמר לכם שישנו צ'יפס שתוכלו לנשנש בלי סוף וללא רגשות אשם? בפינת 'מנשנשים סדרתיים', הביאה ד"ר מאיה את המתכון לצ'יפס קולורבי ממכר.
"איזה כיף שאפשר לאכול צ'יפס חופשי", פתחה. "עם ריח של צ'יפס ומרקם של צ'יפס, ואפילו טעם ממש דומה. מקלפים וחותכים לצ'יפס 4-6 קולורבי, בקערית נפרדת מערביים כף שמן זית, כפית שטוחה חואייג' למרק, חצי כפית פפריקה מתוקה ומלח. שמים בקערה או שקית ניילון את הקולורבי, שופכים את תערובית השמן ומעסים היטב עד שהתערובת נספגת בקולורבי ומקנה לו צבע. שמים במכשיר לטיגון ללא שמן 180 מעלות ל-20 דקות, או אפשר גם בתנור. כל קולורבי מכיל 27 קלוריות אז כל הקערה 200 קלוריות, במקום 1000 קלוריות לצ'יפס מטוגן במסעדות".
ומול מה ננשנש? בסיום, שוחחה ד"ר רוזמן עם מיכל קדוש (103fm ו־'מעריב') ושמעה על הסדרות המומלצות מנטפליקס מהשבוע.