המאזין שאל כמה אבקת סודה לשתייה עליו להוסיף בתהליך הכנת החומוס • האזינו לתשובתה של ד"ר רוזמן
המאזין תהה כמה סודה לשתייה הוא צריך להוסיף בתהליך בישול החומוס. ד"ר מאיה רוזמן השיבה: "לא חייבים להוסיף סודה לשתייה אבל אם אתה מעוניין אז עדיף כפית על מנת להפחית גזים".
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
15/11/2024
גרגרי חומוס  | צילום: ד"ר מאיה רוזמן