השף יובל בן נריה שוחח על כך עם רז שכניק ב-103fm לרגל חגיגות 3 שנים למסעדת a היוקרתית שממשיכה לשגשג חרף הקשיים מפתיחת המסעדה בימי מגפת הקורונה, דרך גל המחאות, ועד ימי המלחמה המתמשכת.
"אלו היו שנים לא פשוטות בכלל, קורונה ואז מחאות וניסיון הפיכה ומלחמה, מהשנים הקשות שהיו במסעדנות לדעתי. אני מבין שיש מצוקות גדולות יותר, ישנם חטופים בעזה שמבחינתי זה העניין החשוב ביותר להחזיר אותם הביתה, אבל המסעדות פה נאבקות", סיפר השף.
עוד הוסיף בחשש כי "המצב רוח לאנשים הוא לא בשמיים, המצב הכלכלי מתחיל להכביד עליהם ונורא קשה לקיים פה מסעדה והלוואי שיחזור העניינים לסדרם, אני לא יודע כמה מסעדות ישרדו בתוך הסיטואציה הזו".