ד"ר מאיה רוזמן

הכל אודות קמח טף

הוא כוכב במטבח האתיופי, ובעל תכונות מעולות ביחס לקמח החיטה • ד"ר מאיה רוזמן סיפרה למאזינה על היתרונות התזונתיים של הקמח הידוע


"מה דעתך על קמח טף", שאלה המאזינה שעלתה לשידור בתוכניתה של ד"ר מאיה רוזמן. "הוא מאוד נפוץ במטבח האתיופי ונחשב לקמח בעל חלבון איכותי מאשר בקמח חיטה. הוא נטחן בשלמותו וכמעט תמיד יהיה קמח מלא. אין בטף גלוטן ולכן זה מתאים לצליאקים. יש בו הרבה סיבים תזונתיים ואת יכולה לשלב אותו באפייה".

כתבות בתזונה ובריאות, עצות וטיפים לשיפור אורח החיים ומתכונים נחמדים - הכול בחינם, ישירות אליכם למייל! לחצו כאן להצטרפות. 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
21/03/2025

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm

ד"ר מאיה רוזמן
ד"ר מאיה רוזמן  |  צילום יח"צ סיוון שחור
Paris