היום בפינת המתכון - ד''ר רוזמן סיפרה: "אני אוהבת לגוון לי את מנות החלבון, שיהיו טעימות יותר מסתם "חצי קופסת קוטג'" וגם שייראו יותר יפה לעיין, ובמקביל גם שלא יהיו הרבה עבודה במטבח, משתפת מה המצאתי השבת לארוחת ערב כמנת חלבון:
חומרים לשתי מנות:
"מקלפים 2 חצילים", פתחה. |פורסים לאורך, (יוצא 6 פרוסות) מסדרים על נייר אפיה, חותכים לרצועות פלפל אדום גדול, וזוקיני לטבעות אלכסוניות. מרססים בספריי שמן, מפזרים מלח גס ואופים כחצי שעה. מצננים.
"במקביל מערבבים מאה גרם בולגרית למריחה 5%", המשיכה. "מאה גרם גבינת לאבאנה 9%, מאה גרם סימפוניה שום שמיר 5%, מורחים כמות יפה של גבינה על החציל, מסדרים גם קצת ירקות קלויים, מגלגלים. 3 פרוסות כאלו במקום מנת חלבון בארוחת ערב בכל תפריט".