רעיון מדהים שכדאי לכם לנסות, ד"ר מאיה רוזמן עם ההמלצה למתכון השבועי: סוג של רול או טורטיה שעשויה מזוקיני וגבינות בלבד! גם חלבון גם כשר לפסח.
פורסים זוקני לפרוסות דקות בעזרת מנדולינה.
מסדרים על נייר אפיה שורה כשהזוקיני טיפה חופפים אחד על השני, 4 שורות כשהשורות גם הן חופפות מעט.
מפזרים על הזוקיני כ-50 גרם גבינה צהובה 9% מגוררת.
מרססים בספריי שמן.
אופים בתנור ב-180 מעלות כ 25 דקות.
מוציאים ומצננים.
הופכים את מה שהתקבל כך שהחלק התחתון של הזוקיני ללא הגבינה כלפי מעלה.
שמים כף לאבנה או גבינת שמנת 5%.
עלי בייבי, פרוסות עגבניה, אם רוצים גם פרוסות אבוקדו.
מקפלים ואוכלים.
כתבות בתזונה ובריאות, עצות וטיפים לשיפור אורח החיים ומתכונים נחמדים - הכול בחינם, ישירות אליכם למייל! לחצו כאן להצטרפות.