סנהדרינק

מהפכה של שמחה

ניר קיפניס, יאיר גת וטל חוטינר על המיזם שמחייה את הברים הקיהלתיים בערים ובקיבוצים שנפגעו ב־7 באוקטובר • פרק 59


חמישי כבר כאן, וזו הזדמנות לשבת בנחת, להרים רגל על רגל, להוריד הילוך מאירועי השבוע הקדחתניים, ולשתות משהו. גם היום, שבו ניר קיפניס, יאיר גת וטל חוטינר לאולפן 103fm, וסיכמו את השבוע בזירת האלכוהול כמו שרק הם יודעים לעשות. 

ראשית, שוחחו עם עומרי חדד מחברת 'יורוסטנדרט', שסיפר על מיזם מיוחד שכולו קודש לפתיחת פאבים קהילתיים ביישובים וקיבוצים שנפגעו בבוקר 7 באוקטובר ואחריו.

בהמשך, אירחו את רענן פיזם מ'יקב בנימינה', ששיתף בפרטים על הפתיחה המחודשת, ומרכז המבקרים שאסור לכם לפספס. 

רעבים? השף ליאון אלקעי הפתיע במתכון לקבב עם טוויסט. 

מרכיבים:

  • 200 גרם סינטה דקה 
  • תאנים טריות
  • 50 גרם פירורי לחם
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • בשר צוואר ושפונדרה 

אופן ההכנה:

  • משרים את התאנים ביין
  • מתבלים את הבשר 
  • מערבבים עם פירורי לחם
  • מגלגלים קבבים, ושמים תאנה בכל קציצה
  • עוטפים את הבשר בסינטה
  • צולים על הגריל 

לחיים!

עריכה: מיכל קדוש 

17/07/2025
סנהדרינק
סנהדרינק  |  גרפיקה: אלון כץ
Paris