לקראת ראש השנה: ד''ר רוזמן הביאה מתכון מושלם לסלט רימונים.
מרכיבים:
חבילה של עלי בייבי
קופסה של נבטי חמניות
שתי קופסאות גרגרי רימון
50 גרם שקדים מולבנים
150 גרם פטה 5% מפוררת
הרוטב: שלוש כפות רכז רימונים, שלוש כפות שמן בוטנים, שלוש כפות חומץ בלסמי, שלוש כפות של מיץ לימון, שום גבישי ומלח, מערבבים את הכול ומגישים לשולחן החג.
כתבות בתזונה ובריאות, עצות וטיפים לשיפור אורח החיים ומתכונים נחמדים - הכול בחינם, ישירות אליכם למייל! לחצו כאן להצטרפות.