סנהדרינק

וגר יין עם חומוס?

ניר קיפניס, טל חוטינר ויאיר גת פצחו במסע בין הכרמים עד לכוס היין המיוחלת, וסיימו אותו מול מנת חומוס מהבילה • פרק 64


חמישי כבר כאן, ועמו ניר קיפניס, יאיר גת וטל חוטינר ששבו לאולפן 103fm, בידם כוסית, ובלבם - בשורה. אז קחו לכם שעה של חופש, מזגו משהו, וסכמו את השבוע הקדחתני כמו שצריך. מה אתם שותים?

בפתח התוכנית, שוחחה החבורה עם מנכ"ל יקב יתיר יעקב בן דור, שסיפר על הבציר בימי המלחמה הארוכה מדי, ועל היינות שיוגשו לכם במהלך ביקורכם הצפוי בכרם. יש למה לחכות. 

ובהמשך, איך לא, אירחו את עיתונאית 'מעריב' טליה לוין, שסיפרה על השבוע שלה, ומה שתתה במהלכו. רמז: היה שם יין כמובן. 

רעבים? השף ליאון אלקלעי הפתיע במתכון לחומוס שלא תוכלו להפסיק לאכול. 

מרכיבים:

  • קילו גרגירי חומוס 
  • כפית אבקת אפייה
  • 400 גרם טחינה 

אופן ההכנה:

  • מבשלים את החומוס עם אבקת האפייה לשעה וחצי בסיר לחץ
  • מסננים את החומוס ומעבירים למעבד מזון 
  • מוסיפים את הטחינה 

לחיים!

28/08/2025
סנהדרינק
סנהדרינק  |  גרפיקה: אלון כץ
Paris