פרופ' רפי קרסו דיבר על צרבות ואיך להימנע מהן: "אני כבר שומע בראש שלי, חלק מהרופאים שמאזינים לתוכנית שאומרים לעצמם 'איזה שטויות קרסו מדבר, להגיד שאוכל מתוק פותח את השוער ואוכל אחר סוגר את השוער', רבותיי, יש לי ידע גם ברפואה משלימה, גם ברפואה אלטרנטיבית, ולהרבה אנשים שאני מכיר אותם אמרתי להם לבדוק את זה בעצמם. אם אוכלים מתוק, אתם מרגישים צרבת, יש לכם ריפלוקס, עולה לכם החומציות. אתם אוכלים מלוח, יש לכם פחות".
""חלק גדול מהחוכמה הוא להוריד דברים שעושים צרבות, ומה שמוריד צרבות, זה פחות מתוק. אם אני אוכל שוקולד, אני חוטף צרבת, לפעמים אז אני מוכן לשלם את המחיר", נתן קרסו דוגמה והמשיך: "אני מת על שוקולד".
קרסו סיכם: "מה שעושה צרבת זה מתוקים, קפה ואוכל מטוגן".