לילך סרזו, נטורופתית בכירה ב'אקוסאפ', שוחחה עם פרופ' רפי קרסו וצ'רלי בוזגלו ב-103fm על מה מה שמונח בצלחת, על תזונה שיכולה לתמוך בזיכרון ובתפקוד הקוגניטיבי
תחילה המליצה סרזו על דיאטות ומזונות שתומכים בזיכרון: "יש דיאטות מצוינות לשיפור הזיכרון, כמו דיאטה ים־תיכונית, שמתבססות על ירקות ירוקים, קטניות, דגים מלאים, אגוזים ועוד. התזונה היא תמיד הבסיס. אם אנחנו רוצים תזונה שתומכת בתפקודים קוגניטיביים ומשפרת אותם, אנחנו צריכים להקפיד על ירקות, בעיקר ירוקים, על אגוזים, שמן זית, וממש להוריד מזון מעובד ואולטרה־מעובד, פחות סוכר או שומן רווי ושטויות, פחות ג'אנק פוד לגמרי".