המאזין השני שעלה לשידור אצל ד"ר מאיה רוזמן, שיתף כי "אומרים שאחרי אכילת פרי רצוי לאכול אגוזי פקאן, מלך וקשיו טבעיים על מנת לספוג את הסוכר מהפרי". ד"ר רוזמן הסבירה: "אם אנחנו סובלים מנטייה לסכרת או רוצים שובע לזמן ארוך יותר כל פעם שאוכלים משהו שיש בו סוכר, כמו פרי אבל לא רק, אז אנחנו רוצים לשלב את זה עם שומנים וחלבונים. בשקדים ואגוזים יש גם שומנים וגם חלבונים, כל פעם שמשלבים אכילת סוכר יחד עם חלבונים זה גורם לזה שהעיכול יהיה איטי יותר ואז הסוכר ייספג לאט לאט. זה מעכב את הספיגה".