השף אבי ביטון גורם לכם ללקק את האצבעות

אבי ביטון, השף של מסעדת "אדורה", מספר לאיריס על הדרך להכין ארוחה טעימה וטובה ובמהירות!


להלן מתכון העוף ברוטב דבש תמרים:

מצרכים:

8 שוקי עוף

3 תפו"א חתוכים לקוביות 2X2 ס"מ

צרור טימין קצוץ

רוזמרין - רק העלים קצוצים

4 שני שום

כפית מלח גס

שמן זית

פלפל שחור

מהלך ההכנה:

עוטפים את השוקיים במרכיבים ונותנים לעוף לנוח במקרר כשעה במקרר.מחממים תנור ל180 מעלות, מניחים בתבנית פיירקס או בתבנית חד פעמית ובכדי שלא יידבק מוסיפים חצי כוס מים. מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור. אחריי שעה וחצי מסירים את הנייר ומשאירים בתנור לעוד 25 דקות עד להשחמה.

יאמי - בתאבון!

אם נשאר עוף....

מתכון סלט עוף קר:

מסירים את העוף מהעצם וקוצצים

מוסיפים כוסברה, בצל ירוק קצןוץ, בצל סגול קצוץ, מעט ג'ינג'ר, רוטב סויה, שמן זית, פלפל ומלח לפי הטעם האישי, מערבבים ומגלים שהעוף חוזר לחיים!

 בתאבון!

09/02/2010

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


Paris