איך אוכלים ספירולינה קפואה? מאיה רוזמן: "הטעם הזכיר לי טעם של כבד"
המאזינה ניסתה כמה דרכים לאכול ספירולינה קפואה ומתייעצת לגבי מתכונים שיטשטשו את הטעם הדומיננטי
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
30/12/2016
אצת ספירולינה  | (צילום אילוסטרציה: ingimage)