ד"ר מאיה רוזמן

להתגבר על הטעם

איך אוכלים ספירולינה קפואה? מאיה רוזמן: "הטעם הזכיר לי טעם של כבד"

המאזינה ניסתה כמה דרכים לאכול ספירולינה קפואה ומתייעצת לגבי מתכונים שיטשטשו את הטעם הדומיננטי

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
30/12/2016

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


אצת ספירולינה
אצת ספירולינה  |  (צילום אילוסטרציה: ingimage)
Paris