והפעם: לחם בירה
לחם בירה
פחית / בקבוק 330 מ"ל בירה שחורה
330 גרם קמח מלא
שקית אבקת אפיה
רבע כפית מלח
מערבבים הכל, יוצקים לתבנית אינגליש קייק, אופים ב-170 מעלות כחצי שעה או עד שקיסם הננעץ במרכז הלחם יוצא יבש.
אפשר לחלק ל-15 פרוסות, 80 קלוריות בפרוסה.
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
02/03/2018
לחם בירה  | (צילום: ד"ר מאיה רוזמן)