ד"ר מאיה רוזמן: "הפסטות הפכו לחלק בלתי נפרד משולחן חג השבועות" • מה מיוחד בחיטת הדורום ומה קורה כשמבשלים פסטה הרבה זמן?
לקראת חג השבועות, ד"ר מאיה רוזמן הסבירה כיצד עם הזמן מנות הפסטה השתלבו בשולחן החג, התייחסה לפסטות מקמח חיטה מלא וסיפרה על היתרונות התזונתיים של הפסטה.
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
24/05/2019
"חלק בלתי נפרד משולחן החג"  | צילום אילוסטרציה: Ingram Image