ד"ר מאיה רוזמן

ללא גלוטן: בריא או לא?

בעקבות פינת המיתוסים של שבוע שעבר, המאזינה ביקשה לברר את היתרונות של מזון ללא גלוטן • "המוצרים המעובדים הם לא טובים לכל אחד בלי קשר לצליאק"


המאזינה ביקשה להתייעץ על יתרונותיהם הבריאותיים של המזונות ללא גלוטן, בעקבות מחלת הצליאק של ביתה. "ניתן לאכול אוכל מעובד, תלוי למה את קוראת מעובד", אומרת ד"ר רוזמן, "גם פסטה וקוטג' עוברים במפעלים והם נחשבים למעובדים, צריך להסתכל על רשימת הרכיבים ולראות כמה חומרים משמרים ממשפחת E יש במוצרים". 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
27/06/2019

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


גלוטן
גלוטן  |  צילום אילוסטרציה: ingram imeges
Paris