ד"ר מאיה רוזמן

לחם מקמח כוסמין בריא יותר?

"פתיתים מקמח כוסמין לבן עדיין חסרי ערך תזונתי": הסבירה ד"ר מאיה רוזמן • פינת המיתוסים


יש מיתוס הטוען שמאפים מקמח כוסמין, בריאים יותר. ד"ר מאיה רוזמן הסבירה כי "עוגיות וביסקוויטים שמכילים שומן לא איכותי וסוכר לבן, אינם בריאים רק בגלל שיש בהם חיטת כוסמין", והוסיפה כי "צריך בכל מוצר לבדוק האם מדובר בקמח כוסמין מלא, ואז יכול להיות למוצר יתרון, אבל זה תלוי בשאר הרכיבים".

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
06/09/2019

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


ד"ר מאיה רוזמן
ד"ר מאיה רוזמן  |  צילום: 103fm
Paris