ד"ר מאיה רוזמן

אהבה לגבינה צהובה

המאזינה ביקשה לבדוק את היתרונות של הגבינה שהושמצה • ד"ר מאיה רוזמן המליצה ואמרה: "יש בה סידן חלבון ויתרונות, השומן הרווי עדיף על פחמימה"


המאזינה ביקשה לבדוק על גבינה צהובה, ועל יתרונותיה: "מצד אחד אומרים שיש בה סידן מצד שני יש בה צבעי מאכל ושומן, האם כדאי לצרוך?". 

ד"ר מאיה רוזמן הציעה ואמרה: "אני לא אוכלת מוצרי חלב ואני אומרת לך עדיף לצרוך גבינה צהובה חד משמעית נקודה. אנשים לא מבינים שיש התפתחות שונה במחקר המדעי. כל המחקרים בשנים האחרונות מראים שכנראה זה היה טעות להגיד לא לצרוך שומן רווי, כי אנשים צורכים יותר פחמימות והבינו שעדיף לקבל את האנרגיה מקצת שומן רווי ולהוריד את כמות הפחמימות. יש בה סידן ויש בה חלבון". 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
20/03/2020

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


צילום אילוסטרציה: Ingram Image
Paris