המאזינה ביקשה לבדוק על גבינה צהובה, ועל יתרונותיה: "מצד אחד אומרים שיש בה סידן מצד שני יש בה צבעי מאכל ושומן, האם כדאי לצרוך?".
ד"ר מאיה רוזמן הציעה ואמרה: "אני לא אוכלת מוצרי חלב ואני אומרת לך עדיף לצרוך גבינה צהובה חד משמעית נקודה. אנשים לא מבינים שיש התפתחות שונה במחקר המדעי. כל המחקרים בשנים האחרונות מראים שכנראה זה היה טעות להגיד לא לצרוך שומן רווי, כי אנשים צורכים יותר פחמימות והבינו שעדיף לקבל את האנרגיה מקצת שומן רווי ולהוריד את כמות הפחמימות. יש בה סידן ויש בה חלבון".