המאזין סיפר כי על מנת לשמור על עצמו מפני נגיף קורונה הוא פיתח שיטה לחיטוי הקניות מהסופרמרקט. מיד כשמגיע הביתה עם הקניות הוא מניח אותן על רצפת המרפסת, את הירקות והפירות הוא שוטף עם מים וסבון, את יתר המוצרים שוטף גם כן עם האריזה במים וסבון ואילו את המוצרים היבשים הוא משאיר במרפסת ל-3-4 ימים ולאחר מכן משתמש ללא כל פעולה נוספת. הוא פנה לפרופסור קרסו בכדי לדעת האם הוא נוהג נכון והאם הווירוס מתנדף מהר יותר במקומות פתוחים.
פרופסור קרסו השיב למאזין כי הוא נוהג נכון, "גם אני משאיר את הקניות שאני מקבל בחוץ בשמש, במקום יבש", והוסיף כי הוא "מקווה שהסבון אינו סבון כלים. עדיף להשתמש בסבון טבעי שעשוי משמן רגיל או משמן זית וזה יהיה סבון מחומרים טבעיים ולא כימי". הוא הסביר כי ייתכן ושימוש בסבונים כימיים יותיר על המזון שאריות כימיות ולכן עדיף להשתמש בסבון טבעי.
הוא הוסיף ואמר כי "הווירוס לא מתנדף או נעלם - הוא מת. הוא מפסיק להיות פעיל. הוא לא מתנדף כי הוא לא אלכוהולי, וסיכם: "אתה נוהג נכון".
עריכה: עופרי גליכמן