מה כל כך רע בלחם הלבן? • ד"ר מאיה רוזמן פירטה: "אכילה של לחם לבן מקפיצה את רמת הסוכר בדם, והיא פחות משביעה"
המאזין ביקש לדעת מדוע מוצרים מקמח לבן, כמו פסטה ולחם לבן, מזיקים לבריאות. ד"ר מאיה רוזמן התייחסה לוויטמינים ולמינרלים שהולכים לאיבוד במוצרי הקמח הלבן, והתייחסה גם להשפעת המוצרים הללו על רמות הסוכר בדם.
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
10/07/2020
"אכילה של לחם לבן מקפיצה את רמת הסוכר בדם"  | צילום: משה שי/פלאש90