כמדי שבוע, ד"ר מאיה רוזמן המליצה על מתכון דיאטטי וקל להכנה, והפעם: מרק הפלפלים של יהודית.
מצרכים:
כרשה חתוכה.
4 פלפלים גדולים אדומים חתוכים לקוביות
1 צנצנת פלפלים קלויים - לחתוך לקוביות
2 קופסאות שימורי עגבניות חתוכות.
חופן עדשים כתומות להסמכה.
תבלון: מרק טעם עוף רכיבים טבעיים בלבד, ממתיק סוכרלוז, ועלי בזיליקום
אופן ההכנה:
לשפוך מים רותחים על כל המצרכים עד כדי כיסוי, לבשל כ-30 דקות ולרסק בבלנדר יד. אפשר גם לתקן את התיבול למי שאוהב.
שיהיה לכם בתיאבון.