איפה הכסף
עם ענת דוידוב

"אני לא מבין מה הבעיה לקחת טייק אווי ממסעדה"

גיא גולן, בעל מסעדה בנתניה, מתכוון להמשיך להפעיל את שירות הטייק אווי גם בזמן הסגר ההדוק: "אני נלחם למען הצדק"


הסגר ההדוק שהחליטה ממשלת ישראל להטיל יחל הערב (ה'), אך לא כולם מתכוונים לציית. גיא גולן, הבעלים של מסעדת סקוצמן בנתניה, סיפר על כוונתו להמשיך להפעיל את שירות הטייק אווי גם לאורך ימי הסגר וסיפר על מצבו הכלכלי הקשה: "המענקים מהמדינה בקושי מספיקים לנו לשלם את חשבון החשמל".

07/01/2021

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


גיא גולן: "אני לא מבין מה הבעיה לקחת טייק אווי ממסעדה"
גיא גולן: "אני לא מבין מה הבעיה לקחת טייק אווי ממסעדה"  |  צילום אילוסטרציה: מרים אלסטר/פלאש90
Paris