אירה טולצ'ין ('רשת 13') סיפרה לאיריס על שפע המוצרים החדשים על מדפי הסופרמרקט שמועשרים בחלבון: "יש הרבה כותרות חדשות של תוספת חלבון בקורנפלקס, ביוגורט, בשיבולת שועל", אבל מה בעצם מסתתר שם? טולצ'ין אמרה: "לוקחים רכיב שתמיד היה שם אבל מבליטים אותו כי זה נשמע טוב, בלי שאנחנו באמת מבינים. זה חטיפי אנרגיה, שטועים לחשוב שהם חטיפי בריאות, הם בעצם ממתקים עתירי סוכר שיש בהם כל מיני רכיבים שהם כביכול בריאים יותר". והעלתה את נושא המחיר הגבוה של החטיפים: "יש טרנד שחטיף אחד עולה 12-15 ש"ח, כמו שהייתה עולה חבילה של החטיפים ה'רגילים'".
בהמשך הסבירה מה הצד השלילי של צריכתם: "לא כולם צריכים להיות במרדף אחרי חלבון. אדם שאוכל תזונה רגילה מגיע לכמות החלבון היומית הרצויה לו בקלות ולא זקוק להם. זה לא כל המרבה זה משובח, אם אוכלים ברמה היומיומית יותר חלבון ממה שהגוף צריך זה מתפרק לשומן וגורם לעומס כלייתי", וציינה: "בחטיפים יש 10-20 גרם חלבון, אבל בחבילה של קוטג', למשל, יש 25 גרם חלבון".
עוד הסבירה על סוגי הסוכר השונים בחטיפים, איך אפשר לזהות אותם ואילו מותגים עדיפים.