יתרון המיקרו

המאזינה תהתה: "מי שמחמם אוכל במיקרו מאבד 30 אחוזים מהערך התזונתי?" • ד"ר מאיה רוזמן: "החימום הקצר דווקא תורם לשמירה על ויטמינים, לא הפוך"


המאזינה, שצריכת הסיבים התזונתיים חשובה לה, תהתה האם החימום במיקרו גורם לאוכל המחומם לאבד כ־30 אחוזים מערכו התזונתי. ד"ר מאיה רוזמן הבהירה כי למעשה קורה בדיוק ההפך: "החימום הקצר דווקא תורם לשמירה על ויטמינים".

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
17/12/2021

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


ד"ר מאיה רוזמן
ד"ר מאיה רוזמן  |  צילום: 103fm
Paris