ד"ר מאיה רוזמן

הגיע הזמן לצרוך תבלינים

34007

במחקר שפורסם החודש בירחון אמריקני נמצא כי ארוחה עם הרבה תבלינים משפרת את בדיקות הדם ומפחיתה דלקת • ד"ר רוזמן הסבירה על כך


ד"ר מאיה רוזמן שיתפה בבמחקר שפורסם החודש בירחון האמריקני לתזונה קלינית, ובו בדקו האם לצריכת תבלינים בכמות גדולה יש השפעה על בדיקות הדם. לדברי ד"ר מאיה רוזמן: "בזיליקום, אורגנו, פלפל שחור, קינמון, כמון, פפריקה, רוזמרין וטימין, ואפילו עלי דפנה מצטיינים בכמות גדולה של נוגדי חמצון, שעוזרים לנו להילחם במחלות לב, סוכרת וסרטן, והם מחזקים את מערכת החיסון, והכי חשוב – השימוש בהם מפחית צריכת מלח שגורם למחלות בפני עצמו".

עוד אמרה: "במחקר החדש בדקו האם תערובת התבלינים הזאת בכמות גדולה בארוחה העיקרית יכולה להשפיע. על פי התוצאות, לאחר צריכת ארוחה שהכילה תערובת תבלינים בכמות הבינונית של חצי כפית, היתה ירידה מובהקת במדדי הדלקת בבדיקות הדם, בהשוואה לאנשים שלא צרכו תבלינים".

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
24/12/2021

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


"מחזקים את מערכת החיסון"
"מחזקים את מערכת החיסון"  |  צילום: נתי שוחט/פלאש90
Paris