ד"ר מאיה רוזמן סיפרה על תפריט של 1,200 קלוריות מיוחד לחורף, שגם ישמור על המשקל.
ארוחת בוקר:
טוסט משתי פרוסות לחם קל או פיתה קלה עם גבינה צהובה 28% (פרוסה דק), עגבניה, זיתים
שתיה חמה עם חלב או חלב סויה ללא סוכר (אפשר ממתיק סוכרלוז).
ביניים:
בננה + שבעה שקדים או שלושה חצאי אגוז מלך.
ארוחת צהריים:
עוף או דג בתנור או טופו למי שטבעוני +בטטה בתנור + ברוקולי מאודה + מרק ירקות.
אחר הצהריים:
שתייה חמה + טוסט או שני צנימים מלחם קל עם כפית ריבה או שתי עוגיות שיבולת שועל.
ארוחת ערב:
שקשוקה + פרוסה או שתיים של לחם קל עם גבינה או קוטג' + סלט ירקות.
נשנוש לילה:
דייסת שיבולת שועל (חצי כוס חלב, חצי מים) או שלוש כוסות של פופקורן דל שומן או 15 שקדים.