ד"ר מאיה רוזמן עם מתכון מיוחד פשוט וקל שנקרא 'עלה עולה' - ארוחה בעלת עלה סיגר.
מרכיבים ואופן ההכנה: עלה סיגר אחד – לוקחים ישר מהמקפיא. זה ללא חומרים משמרים ורק 40 קלוריות ליחידה. מרססים מחבת בספריי שמן, שמים עליו את הדף. שוברים עליו ביצה, ועל הביצה שמים 25 גרם מוצרלה, בצל קצוץ (אפשר מטוגן קלות), פטריות קצוצות, פרוסות עגבניות שרי, סוגרים את הדף, מנמיכים את האש. לאחר 5 דקות שזה נמצא במחבת, הופכים לצד שני, ויוצאת ארוחת 'בורקס' ב־200 וקצת קלוריות בלבד.