לכבוד חג הפסח: ד"ר מאיה רוזמן עם מתכון לעוגיות חלווה, במיוחד לרגל החג.
מרכיבים:
1 כוס טחינה גולמית משומשום מלא.
חצי כוס סוכר חום.
כפית אבקת אפייה.
3 כפות גדושות קורנפלור.
1 ביצה.
1 כפית תמצית וניל.
אופן ההכנה: יוצרים כדורים, מסדרים על נייר אפיה, משטיחים מעט כל כדור ושמים במרכזו פרוסת שקד מולבן. אופים ב־160 מעלות כרבע שעה. מהכמות יוצאות 24 עוגיות, זה אומר שיש 83 קלוריות לעוגייה. "אפשר לשלב שתי עוגיות כאלה כארוחת ביניים", אמרה רוזמן.