כמו בכל שבוע, ד"ר מאיה רוזמן סיפרה על מחקר שנחשפה אליו בקשר לגלוטן, שלפיו, דיאטה ללא גלוטן עלולה לגרום לעלייה בסיכון למחלות לב ולהשמנה. לדבריה, "במחקר שפורסם בירחון הרפואי הבריטי, ביצעו סקר מקיף על מאות מחקרים שבוצעו בנושא במשך 30 שנים, ובהם השתתפו מעל 100,000 אנשים. בקרב מי שנמנע מגלוטן ללא צורך, התגלתה תזונה חסרת סיבים תזונתיים וזה גרם לעלייה במשקל, ועלייה במדדים של הסיכון להתקף לב. גם צריכת החטיפים וההתעסקות באוכל ובתחליפים הייתה גבוהה יותר".