בא לכם שוקולד? בשנים האחרונות, הרבה מהאוכל הטבעוני הפך דומה יותר ויותר לאוכל המוצע בשוק הכללי, בטעמו ואף במחירים ברשתות השיווק. בימי הריקול בחברת 'שטראוס' והחשש מאכילת שוקולד, בחברת 'שוקולד פנדה' מייצרים שוקולד טבעוני בטעמים שממש קשה להאמין שהוכנו ללא חלב.
דניאל ואליה, זוג טבעונים שהחליטו להרים את הכפפה, הם היחידים בארץ המחזיקים מפעל שמייצר ומוכר שוקולד טבעוני לכל רשתות הטבע, וחזונם המרשים ללא ספק - להחליף את השוקולד החלבי בשוק בשוקולד ללא מוצרים מהחי.
דניאל ברקת שוחח עם מעיין אדם בתוכניתה, וסיפר על קמפיין מימון ההמונים שביצעו השניים ועל ההחלטה לשנות באופן אקטיבי את עולם השוקולד בישראל.