בא לכם לחמניות חמות ובשרניות מבלי להגזים עם הפחמימות? • ד"ר מאיה רוזמן עם לחמניות פשתן שיגרמו לכם להתמכר • מתכון לשבת
סוף השבוע כבר כאן, וזו הזמנות מצוינת ליהנות ממתכון טעים לשבת, מבלי רגשות אשם על ההפרזה בקלוריות. הפעם, סיפרה ד"ר מאיה רוזמן על מתכון ללחמניות פשתן שלא תצליחו להפסיק לאכול.
מרכיבים:
- 3 ביצים
- 100 גרם פשתן טחון
- כף שמן זית, בוטנים או שומשום
- שקית אבקת אפיה
- כפית סוכר חום
- 2 כפות זרעי דלעת
- 3/4 כפית מלח
- שליש כוס מים
אופן ההכנה:
- מערבבים את המרכיבים
- מחלקים לתבנית שקעים משומנת
- אופים בחום של 170 מעלות ל־20 דקות
בתום ההכנה, תקבלו 6 לחמניות או מאפינס נפלאים, כל אחד מהם רק 140 קלוריות למנה. בתיאבון!
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
05/08/2022
לחמניות פשתן  | צילום: ד"ר מאיה רוזמן