ד"ר מאיה רוזמן

מתכון פשוט לכל ארוחה

שוברים את הראש על מתכון לקינוח שמתאים גם לארוחה בשרית וגם לארוחה חלבית? ד"ר מאיה רוזמן עם מתכון חדשני: קינוחי קצפת בננה אישיים • מתכון לשבת


כמו בכל שבוע, ד"ר מאיה רוזמן הגיעה עם מתכון מיוחד וחדשני, והפעם: קינוחי קצפת בננה אישיים - פשוט, לא מתחכם, קל, טעים ומרשים. קינוחים אישיים חגיגיים ומפנקים, מהירי הכנה, ללא גלוטן וללא לקטוז, מתאימים כקינוח גם בארוחה בשרית.

המצרכים:
2 בננות.
2 כוסות תות שדה/מנגו/כל פרי אחר.
3/4 חבילת שוקולד מריר.
שמנת רגילה/צמחית לקצפת.
אינסטנט פודינג וניל ללא גלוטן.

אופן ההכנה: חותכים את הבננות ואת התותים ושמים בקערה, ממיסים את השוקולד ויוצקים על הפירות, מערבבים, מקציפים את השמנת עם האינסטנט עד קבלת קצפת יציבה, מכינים 12 גביעים אישיים, שמים כף מתערובת הפירות והשוקולד בכל גביע ומכסים בקצפת. אפשר לשים עוד פרוסת בננה או תות לקישוט. בכל קינוח אישי 147 קלוריות.

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
30/09/2022

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


קינוחי פירות אישיים
קינוחי פירות אישיים  |  צילום: ד"ר מאיה רוזמן
Paris