כמו בכל שבוע, ד"ר מאיה רוזמן הגיעה עם מתכון מיוחד וחדשני, והפעם: קינוחי קצפת בננה אישיים - פשוט, לא מתחכם, קל, טעים ומרשים. קינוחים אישיים חגיגיים ומפנקים, מהירי הכנה, ללא גלוטן וללא לקטוז, מתאימים כקינוח גם בארוחה בשרית.
המצרכים:
2 בננות.
2 כוסות תות שדה/מנגו/כל פרי אחר.
3/4 חבילת שוקולד מריר.
שמנת רגילה/צמחית לקצפת.
אינסטנט פודינג וניל ללא גלוטן.
אופן ההכנה: חותכים את הבננות ואת התותים ושמים בקערה, ממיסים את השוקולד ויוצקים על הפירות, מערבבים, מקציפים את השמנת עם האינסטנט עד קבלת קצפת יציבה, מכינים 12 גביעים אישיים, שמים כף מתערובת הפירות והשוקולד בכל גביע ומכסים בקצפת. אפשר לשים עוד פרוסת בננה או תות לקישוט. בכל קינוח אישי 147 קלוריות.