האם שילוב של חלבון בכריך מאזן את הערכים שיש בין לחם לבן ללחם מלא? • ד"ר מאיה רוזמן הסבירה: "בלחם מלא יש הרבה יותר ויטמינים וסיבים תזונתיים"
האם צריכתו של לחם לבן מול לחם מלא בשילוב חלבון, האם ההבדל משתווה ואין הבדל בין השניים? ד"ר רוזמן הסבירה, "ההבדלים בין השניים זה לא רק בגלל האינדקס הגליקמי, בלחם מלא יש הרבה יותר ויטמינים וסיבים תזונתיים, בהשוואה ללחם לבן ושאין בו כלום. כשמוציאים את הקליפה מפסידים המון ערכים תזונתיים".
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
18/11/2022
צילום אילוסטרציה: Ingram Image