ד"ר מאיה רוזמן השיבה לשאלה שנשאלה מעוקבת ברשת החברתית: איך זה שיש סוכר ביוגורט ללא סוכר? היא אמרה: "שימו לב, הרבה פעמים ברשימת הרכיבים של יוגורט כתוב לנו רק חלב, חיידקים פרוביוטים וזהו. וגם היוגורט בכלל לא מתוק. אז איך כתוב בטבלה של הערכים התזונתיים כמה כפיות סוכר יש ביוגורט? זה הלקטוז, סוכר החלב ולא תוספת של סוכר לבן".
"בטבלאות רשום לנו כמה לקטוז יש שם בצורת פחמימות וסוכרים, ולפעמים ביוגורט ללא סוכר בכלל כתוב שיש בו 2.5 כפיות סוכר למשל", הסבירה, והוסיפה: "זה לא סוכר לבן, לא מקפיץ את הסוכר בדם, ולא צריך להתייחס אליו בצורה כזו".