המאזינה שעלתה לשידור תהתה "האם חיתוך של ירקות לסלט לא מתובל, אני יכולה להשאיר כמה ימים במקרר והערך התזונתי שלהם לא ירד?"
ד"ר רוזמן השיבה: "אם אנחנו מתייחסים לירקות בלבד, שלושת הדברים העיקריים שהם תורמים לנו הם ויטמין C, ויטמין A וסיבים תזונתיים. מבין כל אלה, היחיד שמתפרק אם תחתכי את הירקות לפני זה ויטמין C. ככל שאת חותכת את הירקות לחתיכות יותר קטנות אז חלק יותר גדול מהירק בא במגע עם האוויר וחלק גדול של ויטמין C מתחמצן באוויר ולא פעיל".