ד"ר מאיה רוזמן

מה הם היתרונות הבריאותיים של בשר מתורבת?

12026

ד"ר מאיה רוזמן חשפה את היתרונות הבריאותיים בהפרדת בשר וחלב • "כשאוכלים סידן וברזל ביחד אז מפסידים את הספיגה של חצי מהסידן וחצי מהברזל"


ד"ר מאיה רוזמן השיבה לשאלה ששאל אותה מאזין ברשת החברתית לאחר שאחת הרבנים טען כי בשר מתורבת מוגדר כמאכל פרווה. היא הסבירה על היתרונות הבריאותים בהפרדת בשר, גם כשהוא מתורבת עם מוצרי חלב.  

היא הסבירה: ""צריך לשים לב שההפרדה בין בשר וחלב יש לה הגיון בריאותי, לא רק הגיוניון הילכתי מסורתי, כי חלב זה מקור מאוד חשוב לסידן בתזונה שלנו ובשר ומוצריו, זה מקור חשוב מאוד לברזל, ברגע שאוכלים סידן וברזל ביחד אז מפסידים את הספיגה של חצי מהסידן וחצי מהברזל". 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
20/01/2023

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


צילום אילוסטרציה: Ingram Image
Paris